Επικοινωνήστε μαζί μας:    
6988553114          

Αποστολές

Οι αποστολές γίνονται:
1. Με courier και κοστίζουν:

Για αποστολές στην ηπειρωτική Ελλάδα/Αθήνα το κόστος αποστολής ανέρχεται:

Από 0 έως 2 κιλά = 5 Euro
Για κάθε επιπλέον κιλό = 1 Euro

Για αποστολές στην νησιωτική Ελλάδα το κόστος αποστολής ανέρχεται :

Από 0 έως 2 κιλά = 6.10 Euro
Για κάθε επιπλέον κιλό = 1 Euro

2. Σε περίπτωση παραλαβής από την αποθήκη , συνεννοείστε τηλεφωνικώς με τον υπεύθυνο για την ώρα παραλαβής.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε την επόμενη εργάσιμη μέρα εφόσον η παραγγελία γίνει έως τις 15.00.

2. Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής.

3. Στα προϊόντα που αναγράφεται “ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για την ημερομηνία παράδοσης.

**Δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση αν ο προμηθευτής έχει αλλάξει τα αποθεματικά του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας.

**Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τους πελάτες τηλεφωνικά ή με email για την πορεία της παραγγελίας τους.

**Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών, η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email
ή μέσα από την φόρμα, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία της παραγγελίας.

**Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή αναλόγως την ώρα που έχετε υποβάλλει στη φόρμα της παραγγελίας σας και ανάλογα με τον courier.

**Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

**Τώρα με το ηλεκτρονικό κατάστημα η παραγγελία σας γίνεται πιο εύκολη και πιο οικονομική από ποτέ. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ενημερωθείτε για το είδος που σας ενδιαφέρει, αλλά και να το παραγγείλετε, ακριβώς σαν να το κάνατε εισαγωγή. Ένα απλό κλικ στο link “Προσθήκη στο καλάθι” στη σελίδα του είδους που σας ενδιαφέρει και ακολουθώντας τα επόμενα βήματα παραγγελίας τώρα η αγορά σας γίνετε πιο απλή από ποτέ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

- Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
- Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και χαλάσει (έχει σπάσει κάποιο κομμάτι του) κατά την τοποθεσία του στον εκτυπωτή.
- Το προϊόν δεν είναι συμβατό με τον εκτυπωτή ή βγάζει γραμμές στις σελίδες.

Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, η επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
Το Toner Mania δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Διαδικασία Επιστροφής

1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί για την αποφυγή οποιαδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά.
2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ).
3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών, εντός της ως άνω προθεσμίας.

**Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

**Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

**Κάθε ηλεκτρονική σας παραγγελία έχει μια επιβεβαίωση από εμάς μέσω e-mail ή τηλεφωνικά (Αν η παραγγελία σας γίνει μετά τις 15.00 την Παρασκευή, τότε ελέγχεται την Δευτέρα). Θα πρέπει να περιμένετε αυτή την επιβεβαίωση ώστε να ισχύει σαν παραγγελία.

Με εκτίμηση
Toner Mania